Megail Mashart

Megail Mashart


Leeftijd:
28 jaar
Vakgebied:
Schilder
Bedrijf:
Megles
Woonplaats:
Dordrecht
Reisafstand:
Maximaal 40 km
Spreekt:
nederlands, engels
Uurtarief:
€ 30
Beschikbaar:
In overleg

EVEN VOORSTELLEN

Hai, ik ben Megail, een 27-jarige schilder uit Dordrecht. Sinds 2015 werk ik als schilder en heb ik ervaring opgebouwd in verschillende soorten projecten, waaronder nieuwbouw, onderhoud en renovatie.

Mijn expertise strekt zich uit tot diverse ondergronden, zoals houtachtige ondergronden, kunststof, metaal en minerale ondergronden. Ik ben bedreven in het uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden, zoals afkrabben, schuren, plamuren en gronden. Ook heb ik ervaring met het aanbrengen van de juiste afwerklagen, het bijwerken van bestaande schilderwerken, het voorbehandelen en sausen van oppervlakken.

Daarnaast ben ik in staat om kleine reparaties uit te voeren met betrekking tot schilderwerk en houtrot. Ik kan zowel klein herstel van houtrot als deelvervanging van aangetast hout uitvoeren. Het plaatsen en kitten van glas behoort ook tot mijn vaardigheden. Ik ben tevens bekwaam in het schilderen van losse objecten, zoals meubels, en het aanbrengen van spuitwerk en behangwerk, waaronder glasvlies. Daarnaast kan ik vochtmetingen verrichten om problemen te identificeren en op te lossen.

Ik hecht veel waarde aan veiligheid en ben in het bezit van een VCA*-certificering. Daarnaast beschik ik over eigen vervoer, waardoor ik flexibel ben in mijn werklocatie en tijd.

Als je op zoek bent naar een vakkundige en betrouwbare schilder, sta ik klaar om je te helpen. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw schilderproject tot een succes wordt gemaakt!


BEOORDELINGEN

Deze persoon heeft nog geen beoordelingen


IN BEZIT VAN

Eigen vervoer VCA * WA verzekering Eigen gereedschap VCA **

SPECIALISMEN

Voorkeur
Veel ervaringnieuwbouw
Ervarenonderhoud en renovatie
Veel ervaringhoutachtige ondergrond
Ervarenkunststof ondergrond
Ervarenmetalen ondergrond
Ervarenminerale ondergrond
Algemeen
Veel ervaringafkrabben, schuren, plamuren, gronden en aflakken
Veel ervaringbijwerken, plamuren, voorbehandelen en sausen
Veel ervaringuitvoeren van kleine reparaties m.b.t. het schilderwerk
Veel ervaringherstellen van houtrot (klein herstel)
Veel ervaringherstellen van houtrot (deel vervanging)
Veel ervaringplaatsen en kitten van glas
Veel ervaringschilderwerk aan losse objecten zoals meubels
Veel ervaringaanbrengen van spuitwerk
Veel ervaringbehangwerk waaronder glasvlies
Veel ervaringverrichten van vochtmetingen

Op zoek naar iemand anders?

Geef een duidelijke omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden en wij zorgen voor een perfecte match met de meest ervaren professionals in ons netwerk. Of je nu op zoek bent naar tijdelijke ondersteuning of langdurige samenwerking, wij helpen je graag verder.

  • We hebben de zoek-opdracht ontvangen. We nemen z.s.m. contact met je op om deze te door te spreken zodat we de juiste vakman kunnen vinden. Heb je in de tussentijd al vragen of heeft het spoed? Bel ons op 070-221 27 55
Per
Van
Tot
De van kan niet groter of gelijk zijn aan de tot prijs.

Samenwerken met echte vakhelden?

Erwin Groenendijk is oprichter van Teun Erwin

Je bent maar een paar stappen verwijderd van een samenwerking met écht goede vakmensen. Vakmensen die elk project tot een succes maken. 

Bel ons gerust op 070 221 27 55.

Of bekijk al onze vakhelden