Juskevicius Petras

Juskevicius Petras


Leeftijd:
43 jaar
Vakgebied:
Metselaar
Bedrijf:
P.J.Constructie
Woonplaats:
Haarlem
Reisafstand:
Maximaal 30 km
Spreekt:
nederlands
Uurtarief:
€ 42
Beschikbaar:
Binnen nu en 2 weken

EVEN VOORSTELLEN

Hoi! Mijn naam is Juskevicius en ik ben een ervaren metselaar uit Haarlem. Sinds 2000 werk ik als metselaar en ik heb in de loop der jaren verschillende vaardigheden ontwikkeld. Mijn specialiteiten liggen op het gebied van grond- en funderingswerken, constructies in zowel baksteen als betonblokken, het bepalen van metselaarsverband en het op maat maken van (natuur)steen en siermetselwerk.

Ik ben erg trots om te zeggen dat ik in het bezit ben van een VCA* certificaat. Veiligheid staat bij mij namelijk hoog in het vaandel en ik zorg ervoor dat ik altijd op de hoogte ben van de laatste veiligheids- en kwaliteitseisen.

Ik ben begonnen als zelfstandig ondernemer in de bouw en heb ontzettend veel ervaring opgedaan in de loop der jaren. Ik vind het belangrijk om nauwkeurig en efficiënt te werken, zodat het eindresultaat altijd voldoet aan de verwachtingen van mijn opdrachtgevers.

Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren metselaar in de regio Haarlem? Neem dan gerust contact met me op! Samen kunnen we bespreken welke werkzaamheden er gedaan moeten worden en wat mijn beschikbaarheid en tarief zijn. Ik kijk ernaar uit om samen te werken aan een succesvol project!


BEOORDELINGEN

Deze persoon heeft nog geen beoordelingen


IN BEZIT VAN

VCA * Eigen vervoer Eigen gereedschap VCA ** WA verzekering

SPECIALISMEN

Metselwerk
Weinig ervaringgrond- of funderingswerken
Enige ervaringconstructies in baksteen
Weinig ervaringconstructies in betonblokken
Veel ervaringvaststellen metselaarsverband
Veel ervaringop maat maken (natuur) steen
Veel ervaringsiermetselwerk

Op zoek naar iemand anders?

Geef een duidelijke omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden en wij zorgen voor een perfecte match met de meest ervaren professionals in ons netwerk. Of je nu op zoek bent naar tijdelijke ondersteuning of langdurige samenwerking, wij helpen je graag verder.

  • We hebben de zoek-opdracht ontvangen. We nemen z.s.m. contact met je op om deze te door te spreken zodat we de juiste vakman kunnen vinden. Heb je in de tussentijd al vragen of heeft het spoed? Bel ons op 070-221 27 55
Per
Van
Tot
De van kan niet groter of gelijk zijn aan de tot prijs.

Samenwerken met echte vakhelden?

Erwin Groenendijk is oprichter van Teun Erwin

Je bent maar een paar stappen verwijderd van een samenwerking met écht goede vakmensen. Vakmensen die elk project tot een succes maken. 

Bel ons gerust op 070 221 27 55.

Of bekijk al onze vakhelden