Hein Buining

Hein Buining


Leeftijd:
57 jaar
Vakgebied:
Installateur W
Bedrijf:
Installatiebedrijf HEBU
Woonplaats:
Maasdam
Reisafstand:
Maximaal 25 km
Spreekt:
nederlands
Uurtarief:
€ 47.5
Beschikbaar:
Over 4 tot 6 weken

EVEN VOORSTELLEN

Goedendag, mijn naam is Hein, ik ben 56 jaar oud en woon in Maasdam. Ik ben loodgieter sinds 1982 en heb ervaring met opbouwwerkzaamheden, waterleidingen leggen/verleggen, aanleggen/repareren binnenriolering, aanleggen/repareren buitenriolering, aanleggen nieuwe afvoer, beugelen riool/afvoer, riolering standleidingen, riolering werkzaamheden, binnenwanden leidingwerk, voormontage sanitair, sanitair afmontage, hemelwaterafvoer, lezen van tekeningen, vullen en ontluchten installaties, dunwandige leidingen leggen, dikwandige leidingen leggen, montage radiatoren, montage convectoren, vloerleidingwerk radiatoren/convectoren, vloerleidingwerk vloerverwarming, op juiste wijze montage flexibele aansluitingen, montage rozetten (toe-afvoer) en montage vloerverwarming. Ik ben in het bezit van VCA**, eigen vervoer, eigen gereedschap en een WA-verzekering en ik heb onder andere gewerkt voor Zondervan, Spindler en Aa techniek.


BEOORDELINGEN

Deze persoon heeft nog geen beoordelingen


IN BEZIT VAN

Eigen vervoer Eigen gereedschap VCA ** WA verzekering VCA *

Op zoek naar iemand anders?

Geef een duidelijke omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden en wij zorgen voor een perfecte match met de meest ervaren professionals in ons netwerk. Of je nu op zoek bent naar tijdelijke ondersteuning of langdurige samenwerking, wij helpen je graag verder.

  • We hebben de zoek-opdracht ontvangen. We nemen z.s.m. contact met je op om deze te door te spreken zodat we de juiste vakman kunnen vinden. Heb je in de tussentijd al vragen of heeft het spoed? Bel ons op 070-221 27 55
Per
Van
Tot
De van kan niet groter of gelijk zijn aan de tot prijs.

Samenwerken met echte vakhelden?

Erwin Groenendijk is oprichter van Teun Erwin

Je bent maar een paar stappen verwijderd van een samenwerking met écht goede vakmensen. Vakmensen die elk project tot een succes maken. 

Bel ons gerust op 070 221 27 55.

Of bekijk al onze vakhelden