Gyunaydan Ahmedov

Gyunaydan Ahmedov


Leeftijd:
33 jaar
Vakgebied:
Betonreparateur
Bedrijf:
Giuni's
Woonplaats:
's-Gravenhage
Reisafstand:
Maximaal 71 km
Spreekt:
engels, turks, bulgaars
Uurtarief:
€ 35
Beschikbaar:
In overleg

EVEN VOORSTELLEN

Hallo, ik ben Gyunaydan, 32 jaar en woonachtig in 's-Gravenhage. Sinds 2014 ben ik actief als betonreparateur en in die tijd heb ik een schat aan ervaring en kennis opgedaan. Beton is een materiaal met vele toepassingen en unieke eigenschappen, en ik heb me toegewijd aan het begrijpen en beheersen ervan. Ik kan niet alleen schadeplekken uithakken en herstellen, maar ik ben ook bedreven in het injecteren en coaten van beton, zodat het langer meegaat en zijn kracht behoudt.

Gedurende mijn loopbaan heb ik ook gewerkt aan het boren en plaatsen van chemische ankers, een essentiële vaardigheid in mijn vakgebied. Bovendien heb ik ervaring met het afwerken van beton met diverse beschermlagen om de duurzaamheid te vergroten. De controle van betonnen constructies is een cruciaal onderdeel van mijn werk, net zoals het nauwkeurig registreren van meetresultaten. Daarnaast kan ik reparatiemateriaal op kleur brengen, zodat de reparatie nauwelijks zichtbaar is. Het vervaardigen van bekistingen, het aanbrengen van bewapening en het stempelen van beton zijn ook onderdelen waarin ik mij bekwaam heb gemaakt.

Ik ben in het bezit van het VCA*-certificaat, wat betekent dat ik weet hoe ik veilig moet werken. Mijn eigen vervoer en gereedschap zorgen ervoor dat ik flexibel ben en klaar om aan het werk te gaan wanneer dat nodig is. Bovendien ben ik verzekerd met een WA-verzekering.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare, ervaren en vakkundige betonreparateur, dan ben ik de juiste persoon voor de klus. Ik kijk ernaar uit om samen te werken en het beste resultaat te leveren voor jouw project.


BEOORDELINGEN

Deze persoon heeft nog geen beoordelingen


IN BEZIT VAN

Eigen vervoer Eigen gereedschap VCA * WA verzekering VCA **

SPECIALISMEN

Betonreparaties
Ervarenuithakken schadeplekken
Ervarenherstellen schadeplekken
Ervareninjecteren en coaten van beton
Ervarenboren en aanbrengen van chemische ankers
Ervarenafwerken met beschermlagen
Ervarencontroleren van betonnen constructies
Enige ervaringregistreren van meetresultaten
Ervarenop kleur brengen van reparatiemateriaal
Ervarenbekisten
Ervarengranito
Ervarenbewapening aanbrengen
Ervarenstempelen

Op zoek naar iemand anders?

Geef een duidelijke omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden en wij zorgen voor een perfecte match met de meest ervaren professionals in ons netwerk. Of je nu op zoek bent naar tijdelijke ondersteuning of langdurige samenwerking, wij helpen je graag verder.

  • We hebben de zoek-opdracht ontvangen. We nemen z.s.m. contact met je op om deze te door te spreken zodat we de juiste vakman kunnen vinden. Heb je in de tussentijd al vragen of heeft het spoed? Bel ons op 070-221 27 55
Per
Van
Tot
De van kan niet groter of gelijk zijn aan de tot prijs.

Samenwerken met echte vakhelden?

Erwin Groenendijk is oprichter van Teun Erwin

Je bent maar een paar stappen verwijderd van een samenwerking met écht goede vakmensen. Vakmensen die elk project tot een succes maken. 

Bel ons gerust op 070 221 27 55.

Of bekijk al onze vakhelden