Voor ZZP’ers

DE BESTE VAKMENSEN VERZAMELEN ZICH HIEr

Lever jij kwaliteit, keer op keer? Dan hoor jij thuis bij TEUN. Want dit is de plek waar de besten in de bouw zich verzamelen en onderscheiden van de rest. Bij TEUN kom je in contact met opdrachtgevers die oog hebben voor kwaliteit. Die jou waarderen om jouw vakmanschap. Verdien jij zulke opdrachtgevers?

maak gratis je profiel aan

de TEUN-manier

USP voorwaarden
Oog voor kwaliteit

Jouw kwaliteit als vakman wordt zichtbaar.

Weet met wie je werkt

Je ziet hoe anderen de opdrachtgevers beoordelen.

Geen extra kosten

Jij bepaalt jouw eigen tarief en TEUN is voor jou gratis.

dit is de plek waar de besten vakmensen zich verzamelen en gezien worden

Onderstreep jouw kwaliteit

Er loopt nogal wat verschil van kwaliteit rond in de bouw. TEUN is jouw kans om je te onderscheiden van de rest. Sta jij voor kwaliteit? Krijg jij goede beoordelingen van je opdrachtgevers? Dan hoor jij thuis bij TEUN. Want dit is de plek waar de besten uit het vak zich verzamelen en gezien worden.

Wat dat je oplevert? Je trekt betere opdrachtgevers aan die bij je passen. En je wordt gewaardeerd om je kwaliteiten.

Maak gratis een profiel aan
Direct contact met goede opdrachtgevers

Betere opdrachtgevers

TEUN brengt jou in direct contact met goede opdrachtgevers, die beter passen bij jouw kwaliteiten: met onze app krijg je een overzicht van opdrachtgevers én zie je hoe ze door andere zzp’ers beoordeeld worden.

Stuur met één druk op de knop je profiel door naar een opdrachtgever die je interessant vindt of laat de app z’n werk doen. Geef je beschikbaarheid op en trek automatisch opdrachtgevers aan die bij je passen.

vind een opdracht
TEUN maakt de samenwerking tussen vakman en opdrachtgever super gemakkelijk

Papierwerk uit handen

Van kennismaking tot facturatie: TEUN maakt de samenwerking tussen jou en de opdrachtgever super gemakkelijk. Alle afspraken die jullie maken worden online overzichtelijk voor jullie opgeslagen. 

Met onze werkuren-app hou je heel gemakkelijk je uren bij. En facturen worden automatisch voor je aangemaakt en verstuurd. Compleet met de juiste werknummers, omschrijving en een werkbrief of -bon. Kan jij lekker doen waar je echt goed in bent.

Probeer teun gratis

Teun in 4 stappen

De beste vakmensen verzamelen zich bij TEUN Bas Stijger Klus Service Stijger

Ik was altijd veel tijd kwijt om mijn facturen te maken. Met de urenlijst hoef ik alleen mijn uren op te geven. Aan het einde van de week wordt automatisch mijn factuur gemaakt en verzonden.

Onze vakgebieden

Bij TEUN vind je alleen goede opdrachtgevers. Opdrachtgevers die jou waarderen om wát je kan en niet om wannéér je kan. Onze aangesloten opdrachtgevers zoeken vakmensen in de volgende vakgebieden:

Timmerman
Installateur E
Installateur W
Dakdekker
Schilder
Gevelwerker
Alle opdrachten

Vind jouw volgende oprdacht

Ervaren ZZP’er gezocht voor betonherstel, vloercoatings en metselwerk
JCS Beheer B.V.

Wij zijn een gerenommeerd gevelonderhoudsbedrijf op zoek naar een ervaren en zelfstandige ZZP’er die ons kan ondersteunen bij aankomende projecten. We zijn op zoek naar een vakman met de volgende competenties:

Betonherstel:
Je hebt aantoonbare ervaring met het herstellen van betonnen constructies, zoals het repareren van scheuren, afgebrokkelde stukken en het aanbrengen van beschermende coatings. Je bent bekend met de verschillende technieken en materialen die hiervoor nodig zijn.

Vloercoatings aanbrengen:
Je hebt ervaring met het aanbrengen van diverse soorten vloercoatings, zoals epoxy- en polyurethaancoatings. Je bent in staat om de ondergrond goed voor te bereiden en de coating op een professionele manier aan te brengen, zodat de vloer een duurzame en hoogwaardige afwerking krijgt.

Metselen:
Je bent bedreven in het uitvoeren van metselwerk, zoals het herstellen van muren, voegen en andere metselconstructies. Je werkt nauwkeurig en zorgt voor een nette afwerking die past bij de uitstraling van het project.

Als ZZP’er bij dit project ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werkzaamheden op een veilige en efficiënte manier, met oog voor detail en kwaliteit. Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken met andere vakmensen op de bouwplaats.

Wij bieden een aantrekkelijk uurtarief en een prettige werkomgeving bij een gezellig en professioneel bedrijf. De werkzaamheden zullen in ieder geval zijn tot september, eventueel langer afhankelijk van de precieze planning.

Ben jij de ervaren ZZP’er die wij zoeken en beschik je over de benodigde competenties? Reageer dan nu op deze opdracht!

Betonreparateur
Zuid Holland
Alle opdrachten
FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

Antwoorden op onze meest gestelde vragen vind je hier. Als je niet kunt vinden wat je zoekt, ga dan naar onze volledige pagina met veelgestelde vragen voor meer informatie.

Het grootste verschil? Wij laten precies zien wat we wel en niet doen én wat dat kost. Jij als zzp’er betaalt ons niks. Je bepaal zelf je tarief en werkt rechtreeks voor de opdrachtgevers. Ook heb je bij ons een mooi profiel met je werkervaring en beoordelingen. Je profiel is voor iedereen zichtbaar. Je kunt ‘m ook laten zien aan opdrachtgevers die je niet via ons hebt gevonden om te laten zien hoe goed je bent in je werk.

Jouw tarief is jouw tarief. Daar pakken wij geen percentage van. Wij berekenen onze kosten door aan de opdrachtgevers.

Jijzelf, je bent ondernemer. Of een opdrachtgever jouw tarief accepteert, is aan de opdrachtgever. Maar daarover kun je met elkaar in overleg. 

IN CONTACT KOMEN MET DE BESTE OPDRACHTGEVERS?

Erwin Groenendijk is oprichter van Teun Erwin Mede-oprichter

Hier kom je in contact met opdrachtgevers die beter bij je passen en die je waarderen om je kwaliteiten. Maak gelijk gratis een profiel aan. Hulp nodig?
Bel ons gerust op 070 221 27 55.

maak je gratis profiel aan