Voor bedrijven

DE BESTE VAKMENSEN OP JOUW PROJECT

Jouw projecten lopen beter met vakmensen die echt goed zijn in wat ze doen. TEUN zorgt ervoor dat deze toppers door jou gezien worden. Dat je direct met ze in contact kunt komen en weet welke kwaliteit je in huis haalt. Hun uitgebreide profielen en recensies spreken voor zich. Gelijk aan de slag?

Bekijk onze vakhelden

TYPISCH TEUN

USP voorwaarden
Weet wie je in huis haalt

Uitgebreide zzp-profielen, inclusief recensies en referenties.

USP voor wie jij wil
Nooit meer zoeken

Altijd direct overzicht van wie beschikbaar is en past bij wat jij zoekt.

Eerlijke betalingen

De zzp’er rekent z’n eigen tarief. Wij rekenen €3 p/u dat hij voor je werkt. 

Onze zzp’ers laten het zien: met TEUN haal je kwaliteit in huis.

Alle toppers bij elkaar

De recensies en referenties van onze zzp’ers laten het zien: met TEUN haal je kwaliteit in huis. Elke zzp’er heeft een uitgebreid profiel waarop hun specialiteiten en ervaringen staan. Zo krijg je een goed beeld van wie je voor je hebt.

Bekijk welke van onze vakmensen beschikbaar zijn en welke vakman een goede match is voor jouw project. Jouw vakman gevonden? Neem direct contact op om kennis te maken!

Bekijk onze vakhelden
TEUN zorgt ervoor dat jij in direct contact komt met de beste zzp’ers maar zit nergens onnodig tussen.

Nieuwe manier van bemiddelen

TEUN zorgt ervoor dat jij in direct contact komt met de beste zzp’ers maar zit nergens onnodig tussen. Plaats een zoekopdracht en ontvang reacties van beschikbare vakmensen rechtstreeks in je mailbox en neem rechtstreeks contact op met de vakman die past in bij jouw planning.

Financiële afspraken maken jullie samen en de vakman werkt altijd rechtstreeks voor jouw bedrijf of organisatie. Zo kunnen jullie bouwen aan een langdurige relatie. 

Plaats een zoekopdracht
TEUN maakt een rechtstreekse samenwerking tussen opdrachtgever en zzp’er gemakkelijk.

Alles lekker geregeld

Van kennismaking tot facturatie: TEUN maakt een rechtstreekse samenwerking tussen jou en de zzp’er gemakkelijk. Zo staat er een modelovereenkomst voor je klaar, waar je gebruik van kunt maken als je wilt. En alle afspraken die jullie maken worden online overzichtelijk voor jullie opgeslagen.

Zzp’ers gebruiken onze werkuren-app om facturen te maken. Compleet met de juiste werknummers, omschrijving en een werkbrief of -bon. Graag vooraf je goedkeuring kunnen geven? Dat kan. Wij hebben ervoor gezorgd dat het voor jullie beiden goed werkt. 

Maak een account aan

hoe teun werkt

Op zoek naar een vakman?

Plaats eenvoudig een zoekopdracht of bekijk direct wie beschikbaar is. Je hebt nu altijd een overzicht van vakmensen voor jouw project en ontvangt de reacties van beschikbare vakmensen rechtstreeks in je mailbox.

hoe teun werkt

Kies de vakman die past bij jouw planning.

De profielen geven een goed beeld van de kwaliteit en ervaring van de zzp’er. Ook de beoordelingen van eerdere opdrachtgevers staan in het profiel. Kies met wie je wil kennismaken en gebruik onze datumprikker om af te spreken.

Hoe teun werkt

Zijn jullie een match?

Wij leggen alles voor jou en de zzp’er overzichtelijk vast in TEUN. Zo kunnen jullie de gemaakte afspraken altijd online inzien. Klaar om samen aan de slag te gaan!

FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

Antwoorden op onze meest gestelde vragen vind je hier. Als je niet kunt vinden wat je zoekt, ga dan naar onze volledige pagina met veelgestelde vragen voor meer informatie.

Werk je graag met echte vakmensen die nooit zullen afdingen op hun kwaliteit? Begrijp je dat ze niet altijd morgen beschikbaar zijn? Wil je vooraf weten met wie je in zee gaat? Dan zijn we een goede match.

Nee! In de TEUN-omgeving vind je een overzicht van alle vakmensen die beschikbaar zijn en overeenkomen met het type vakman dat jullie zoeken. Hier ontvang je ook meldingen van. Vakmensen kunnen zich ook oriënteren terwijl ze niet beschikbaar zijn. Zijn ze geïntresseerd? Dan sturen ze je een bericht.

Alle vakmensen hebben een uitgebreid profiel waarop ze laten zien welke werkzaamheden ze uitvoeren. Ook zie je hun ervaringen en beoordelingen. Zo weet jij wie perfect is voor jouw werkzaamheden. 

Samenwerken met echte vakhelden?

Erwin Groenendijk is oprichter van Teun Erwin Mede-oprichter

Je bent maar een paar stappen verwijderd van een samenwerking met écht goede vakmensen. Vakmensen die elk project tot een succes maken.

Bel ons gerust op 070 221 27 55.

Of plaats een zoekopdracht