Over TEUN

Schilder met armen over elkaar tijdens zijn opdracht

EEN BOUWWERELD WAARIN JE INVESTEERT IN ELKAAR

Bij TEUN komen de beste zzp’ers en opdrachtgevers in de bouw makkelijk met elkaar in contact. Hier ontstaan directe samenwerkingen, die ook zonder ons kunnen blijven bestaan. Want wij geloven in een bouwwereld waarin je investeert in elkaar. Sluit jij je ook aan?

Bel ons

ONS VERHAAL

Bouwprojecten hebben vakmensen nodig die écht goed zijn in wat ze doen. Zo simpel is het. 

Die vakmensen verdienen een goede opdrachtgever. En goede opdrachtgevers verdienen hen. Toch weet je als zzp’er en opdrachtgever maar amper met wie je gaat samenwerken, terwijl er in de bouw grote verschillen in kwaliteit zijn.

Dat moet anders.

Raymond Groenendijk op de werkplaats met collega's in gesprek

Ga jij als zzp’er of opdrachtgever écht voor kwaliteit? Dan moet jij beter gezien worden en moeten jullie elkaar makkelijk kunnen vinden.

Precies dát was het doel van oprichters – en neefjes – Erwin en Raymond Groenendijk met TEUN. TEUN is er voor jou als vakman die staat voor kwaliteit en daar nooit op afdingt. TEUN is er om jou boven het maaiveld te laten uitsteken. 

Zodat je herkend en gewaardeerd wordt als échte vakman. En gezien wordt door opdrachtgevers, die oog hebben voor kwaliteit en willen weten wie ze in huis halen.

TEUN legt daarmee de basis voor samenwerkingen die langer standhouden dan alleen het lopende project. Voor directe samenwerkingen, die ook zonder TEUN blijven bestaan. Want daar wordt iedereen in de bouw beter van.

Schilder Michel op steiger die de gevelrand schuurt

WE ZIJN VERBINDEND

We doen niets liever dan jullie – de écht goede vakmensen en goede opdrachtgevers – direct met elkaar in contact brengen. De basis daarvoor is altijd kwaliteit, niet beschikbaarheid.

WE ZIJN TROTS

We zijn vooral trots op jullie: de vakmensen die we vertegenwoordigen. Maar we zijn ook trots op onze andere manier van bemiddelen, waarbij jullie direct samenwerken – zonder ons ertussen.

WE TONEN KARAKTER

We hebben een duidelijke visie op goed vakmanschap. Op hoe we de markt willen veranderen. Op hoe samenwerkingen moeten zijn. En dat laten we graag zien. Maar, we stimuleren jullie ook om jezelf te laten zien.

WE ZIJN OPRECHT

We laten alles zien zoals het is: van jullie profielen en beoordelingen tot aan hoe wij ons geld verdienen. We doen niet aan kleine lettertjes. Je loopt dus ook nergens tegen vage commissies aan.

Ons team

Portretfoto van Erwin Groenendijk, oprichter van Teun
Erwin

Hoe TEUN voor jou kan werken? Vanuit mijn ervaring als opdrachtgever én zzp’er vertel ik je dat graag.

Danielle

Daniëlle is onze commerciële go-getter. Plezier in het werk – halen én brengen – is haar drijfveer!

Portretfoto van Raymond Groenendijk, de technische expert van Teun
Raymond

Heb je een technische vraag? Ideeën voor TEUN? Kom maar door!

Portretfoto van Mascha Sponselee, zij brengt vakmensen en opdrachtgevers in de bouwwereld samen
Mascha

Ik breng al vele jaren mensen in bouwwereld samen. Naar wie ben jij op zoek?

Edinho

Ik zorg voor een goede match tussen de vakman en opdrachtgever!