Hoe vind ik als zzp’er de juiste opdrachtgever uit de bouw??

Hoe vind ik als zzp’er de juiste opdrachtgever uit de bouw?

Als freelancer is het misschien lastig om de juiste opdrachtgever uit de bouw te kunnen vinden. Eén die niet alleen bij jou past als persoon, maar ook op professioneel vlak. Én daarnaast houd jij je waarschijnlijk veel liever met je vak bezig dan het netwerken voor opdrachten. Daar komt Teun om de hoek kijken! Wij brengen opdrachtgevers in de bouw samen met de beste professionals. En andersom. Zoek jij de perfecte opdrachtgever uit de bouw? Laat dat dan aan ons over zodat jij je op je werk kunt focussen. We leggen graag aan je uit hoe wij te werk gaan voor jou en voor bedrijven. 

Soorten opdrachtgevers uit de bouw

We werken samen met allerlei soorten opdrachtgevers uit de bouw. Opdrachtgevers die uiteenlopende specialisten nodig hebben. Maar ook andersom! De rol van Teun is hierin om de connectie tussen de twee partijen te leggen, daarna bemoeien wij ons zo min mogelijk. 

Om erachter te komen welke opdrachtgevers uit de bouw binnen jouw gewenste plaatje passen, maak je makkelijk gebruik van de zoekfilter. Geef hierbij jouw vak aan, in welke plaats je woont en de maximale afstand die je wilt afleggen voor de klus. Wanneer je dit gedaan hebt, krijg je de resultaten te zien die binnen jouw zoekopdracht passen. Nu rest jou alleen nog om de beste opdrachtgever bouw eruit te pikken. Teun stuurt vervolgens jouw profiel naar het bedrijf op. 

Je kan ook je profiel op beschikbaar zetten voor de opdrachtgever bouw. Hiermee laat je de app van Teun het werk doen. Een opdrachtgever uit de bouw kan dan contact met jou opnemen. 

Blijkt er iets moois tussen te zitten? Plan dan de kennismaking in via de app. Zo kan jij een gevoel krijgen bij de opdrachtgever en de opdrachtgever bij jou. Zien jullie het beide zitten? Dan kunnen de afspraken rondom het uurtarief en de startdatum worden vastgelegd in de app. 

Begonnen aan de klus?

Wanneer je aan de klus bent begonnen, is het heel makkelijk om je uren bij te houden. In de app kan je dit namelijk heel makkelijk vastleggen, zodat het voor iedereen overzichtelijk is. En het mooie is, dat de rest vanzelf gaat. Zo wordt je factuur automatisch voor je opgesteld en verstuurd. Ook is het mogelijk om handmatig nog andere kosten toe te voegen, zoals de afgelegde kilometers. 

Opdrachtgevers gezocht? Sluit je gratis aan bij Teun!