Opdrachten

51 resultaten weergegeven
Ervaren ZZP'er gezocht voor betonherstel, vloercoatings en metselwerk
JCS Beheer B.V.

Wij zijn een gerenommeerd gevelonderhoudsbedrijf op zoek naar een ervaren en zelfstandige ZZP'er die ons kan ondersteunen bij aankomende projecten. We zijn op zoek naar een vakman met de volgende competenties:

Betonherstel:
Je hebt aantoonbare ervaring met het herstellen van betonnen constructies, zoals het repareren van scheuren, afgebrokkelde stukken en het aanbrengen van beschermende coatings. Je bent bekend met de verschillende technieken en materialen die hiervoor nodig zijn.

Vloercoatings aanbrengen:
Je hebt ervaring met het aanbrengen van diverse soorten vloercoatings, zoals epoxy- en polyurethaancoatings. Je bent in staat om de ondergrond goed voor te bereiden en de coating op een professionele manier aan te brengen, zodat de vloer een duurzame en hoogwaardige afwerking krijgt.

Metselen:
Je bent bedreven in het uitvoeren van metselwerk, zoals het herstellen van muren, voegen en andere metselconstructies. Je werkt nauwkeurig en zorgt voor een nette afwerking die past bij de uitstraling van het project.

Als ZZP'er bij dit project ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werkzaamheden op een veilige en efficiënte manier, met oog voor detail en kwaliteit. Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken met andere vakmensen op de bouwplaats.

Wij bieden een aantrekkelijk uurtarief en een prettige werkomgeving bij een gezellig en professioneel bedrijf. De werkzaamheden zullen in ieder geval zijn tot september, eventueel langer afhankelijk van de precieze planning.

Ben jij de ervaren ZZP'er die wij zoeken en beschik je over de benodigde competenties? Reageer dan nu op deze opdracht!

Betonreparateur
Zuid Holland
Je hebt gekeken naar 10 van 51 resultaten

Bekijk onze top opdrachtgevers