JCS Beheer B.V.

Vakgebied:
Betonreparateur
Woonplaats:
Zuid Holland
Per:
Per direct
Vereist:
Eigen vervoer Eigen gereedschap VCA * WA-verzekering

De opdracht

Wij zijn een gerenommeerd gevelonderhoudsbedrijf op zoek naar een ervaren en zelfstandige ZZP'er die ons kan ondersteunen bij aankomende projecten. We zijn op zoek naar een vakman met de volgende competenties:

Betonherstel:
Je hebt aantoonbare ervaring met het herstellen van betonnen constructies, zoals het repareren van scheuren, afgebrokkelde stukken en het aanbrengen van beschermende coatings. Je bent bekend met de verschillende technieken en materialen die hiervoor nodig zijn.

Vloercoatings aanbrengen:
Je hebt ervaring met het aanbrengen van diverse soorten vloercoatings, zoals epoxy- en polyurethaancoatings. Je bent in staat om de ondergrond goed voor te bereiden en de coating op een professionele manier aan te brengen, zodat de vloer een duurzame en hoogwaardige afwerking krijgt.

Metselen:
Je bent bedreven in het uitvoeren van metselwerk, zoals het herstellen van muren, voegen en andere metselconstructies. Je werkt nauwkeurig en zorgt voor een nette afwerking die past bij de uitstraling van het project.

Als ZZP'er bij dit project ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werkzaamheden op een veilige en efficiënte manier, met oog voor detail en kwaliteit. Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken met andere vakmensen op de bouwplaats.

Wij bieden een aantrekkelijk uurtarief en een prettige werkomgeving bij een gezellig en professioneel bedrijf. De werkzaamheden zullen in ieder geval zijn tot september, eventueel langer afhankelijk van de precieze planning.

Ben jij de ervaren ZZP'er die wij zoeken en beschik je over de benodigde competenties? Reageer dan nu op deze opdracht!

Over de opdrachtgever

Met 50 man groot is JCS Gevelwerken BV de onbetwiste gevelspecialist in gevelrenovatie, totaalonderhoud en gevelreiniging. Duurzaamheid in vastgoedonderhoud is bij ons geen visie maar een werkwijze. Gevels renoveren, voegwerk vervangen, betonherstel en gevelverankering zijn onze specialiteiten waarmee we vanaf 1997 groot zijn geworden in Den Haag en omstreken.

LEES MEER

Verstuur een reactie

Je hebt gereageerd op een opdracht. En nu?

Eerste contact

Wij nemen contact met je op en bespreken de opdracht. Zijn we allebei enthousiast? Dan plannen we een kennismaking in!

Inplannen kennismaking

We bespreken je werkervaring en maken je profiel in orde. Zo heeft de opdrachtgever een goed beeld jou en jouw vakmanschap.

Naar de opdrachtgever

Spreekt jouw profiel een opdrachtgever aan? Mooi!
Samen gaan we bij de opdrachtgever langs om de werkzaamheden te bespreken.

TEUN maakt een rechtstreekse samenwerking tussen opdrachtgever en zzp’er gemakkelijk.

Waarom kiezen voor TEUN?

Wij helpen jou om in contact te komen met nieuwe opdrachtgevers en verzorgen de administratie die daarbij komt kijken. En in tegenstelling tot uitzendbureaus of detacheerders werk jij als gespecialiseerde vakman rechtstreeks voor de opdrachtgever. Zo helpen we jou als ondernemer aan meerdere klanten.

Over jouw tarief rekenen we je geen commissie: hierover maken we aparte afspraken met de opdrachtgevers. Zo houden we TEUN gratis voor echte vakmensen zoals jij. Kan jij doen waar je goed in bent. Wij zijn er voor de rest!

Voegwerk door metselaar op werkplaats

wat biedt TEUN jou?

Met TEUN heb je naast een mooie opdracht nog meer voordelen zoals:
– Een goed uurtarief
– Snelle betaling binnen 3 dagen*
– Langdurige projecten
– Wij maken je facturen

Naar reageren
De beste vakmensen verzamelen zich bij TEUN

Wat vragen we van jou?

Er is geen beter visitekaartje dan een goed staaltje vakmanschap. Daarnaast gaan we er van uit dat je beschikt over:
– Aantoonbare werkervaring
– Een eigen bus en gereedschap
– Een WA-verzekering
– Relevante certificering (VCA, GPI, NEN etc.)

Meer weten?

Portretfoto van Erwin Groenendijk, oprichter van Teun

Wil je meer weten over de opdracht? Sluit de opdracht niet helemaal aan bij je wensen maar ben je wel op zoek naar iets nieuws? Neem contact dan vooral contact op voor gesprek of een kennismaking!

Bel met ons