K&S Aanneming B.V.

Vakgebied:
Gevelwerker
Woonplaats:
Dordrecht
Per:
Per direct
Vereist:
Eigen vervoer WA-verzekering

De opdracht

Bij K&S Aanneming B.V. zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren gevelwerker die zich bewust is van de cultuurhistorische waarde van de gebouwen waar hij aan werkt. Als gevelwerker ben je verantwoordelijk voor het reinigen, repareren en injecteren van (steenachtige) onderdelen van monumentale gebouwen, maar ook traditionele betonrenovatie, en werk je met traditionele injectie- en reparatietechnieken.

Je bent continu bezig met het verbeteren van je vaardigheden en het op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en materialen, om zo te kunnen blijven voldoen aan het hoge gewenste kwaliteitsniveau. Je werkt nauw samen met je collega's en streeft naar een mooi eindresultaat dat voldoet aan de interne wensen en die van de klant.

Als gevelwerker bij K&S Aanneming krijg je de kans om te werken aan unieke en waardevolle monumentale gebouwen, maar ook mooie uitdagende renovatieprojecten. Daar draag je bij
aan het behoud van de cultuurhistorische waarde van deze gebouwen. Ben jij de gemotiveerde en ervaren gevelwerker die we zoeken? Reageer dan direct!

Over de opdrachtgever

Met de Kop erbij & Schouders eronder!
Het met gevoel voor de cultuurhistorische waarde van het gebouw reinigen, repareren en injecteren van (steenachtige) onderdelen staat centraal bij K&S Aanneming.

Er is jarenlange kennis en werkervaring aanwezig van traditionele injectie- en reparatietechnieken. Aangevuld met de kennis van monumentale gebouwen resulteert dit in een ideale mix en dient als basis voor een mooie, krachtige vertaling van wens naar eindresultaat van de uitvoering.

Daarbij is het continu vasthouden van het ingezette hoge kwaliteitsniveau op alle vlakken van het bedrijfsproces een absolute voorwaarde en is dus een constant aandachtspunt.

LEES MEER
TEUN maakt een rechtstreekse samenwerking tussen opdrachtgever en zzp’er gemakkelijk.

Waarom kiezen voor TEUN?

Wij helpen jou om in contact te komen met nieuwe opdrachtgevers en verzorgen de administratie die daarbij komt kijken. En in tegenstelling tot uitzendbureaus of detacheerders werk jij als gespecialiseerde vakman rechtstreeks voor de opdrachtgever. Zo helpen we jou als ondernemer aan meerdere klanten.

Over jouw tarief rekenen we je geen commissie: hierover maken we aparte afspraken met de opdrachtgevers. Zo houden we TEUN gratis voor echte vakmensen zoals jij. Kan jij doen waar je goed in bent. Wij zijn er voor de rest!

Voegwerk door metselaar op werkplaats

wat biedt TEUN jou?

Met TEUN heb je naast een mooie opdracht nog meer voordelen zoals:
– Een goed uurtarief
– Snelle betaling binnen 3 dagen*
– Langdurige projecten
– Wij maken je facturen

Naar reageren
De beste vakmensen verzamelen zich bij TEUN

Wat vragen we van jou?

Er is geen beter visitekaartje dan een goed staaltje vakmanschap. Daarnaast gaan we er van uit dat je beschikt over:
– Aantoonbare werkervaring
– Een eigen bus en gereedschap
– Een WA-verzekering
– Relevante certificering (VCA, GPI, NEN etc.)

Verstuur een reactie

Je hebt gereageerd op een opdracht. En nu?

Eerste contact

Wij nemen contact met je op en bespreken de opdracht. Zijn we allebei enthousiast? Dan plannen we een kennismaking in!

Inplannen kennismaking

We bespreken je werkervaring en maken je profiel in orde. Zo heeft de opdrachtgever een goed beeld jou en jouw vakmanschap.

Naar de opdrachtgever

Spreekt jouw profiel een opdrachtgever aan? Mooi!
Samen gaan we bij de opdrachtgever langs om de werkzaamheden te bespreken.

Meer weten?

Portretfoto van Erwin Groenendijk, oprichter van Teun

Wil je meer weten over de opdracht? Sluit de opdracht niet helemaal aan bij je wensen maar ben je wel op zoek naar iets nieuws? Neem contact dan vooral contact op voor gesprek of een kennismaking!

Bel met ons