BAM Wonen B.V.

Vakgebied:
Timmerman/Kozijnspecialist
Woonplaats:
Bunnik
Per:
Per direct
Vereist:
Eigen vervoer Eigen gereedschap VCA * WA-verzekering

De opdracht

Ben jij een vakman die gedreven en enthousiast is en die houdt van het werken in de bouw? Ben je klantgericht, trots op hetgeen je bouwt en je weet wat veilig werken is? Dan is een opdracht als timmerman bij BAM echt iets voor jou.

Als Timmerman voer je op onze projecten gedurende de verschillende bouwfasen alle voorkomende timmerwerkzaamheden uit. Je bent in staat een bouwtekening te lezen en je weet hoe kundig, veilig en zorgvuldig met materieel en materiaal om te gaan. Je bent bekend met de veiligheids- en milieuvoorschriften op de bouwplaats.

Over de opdrachtgever

Bij BAM Wonen bouw je aan je eigen toekomst, maar ook aan die van Nederland. We staan voor de uitdaging om de woningnood op te lossen én om alle woningen te verduurzamen. Jouw inbreng draagt direct bij aan een betere leefomgeving voor mens en milieu. Met de meest innovatieve tools en bouwoplossingen voorzie je Nederland van duurzame, toekomstbestendige woningen, die het welzijn van mensen bevorderen.

Naast de waarde die je creëert voor de maatschappij, kun jij je binnen BAM Wonen ontwikkelen tot een expert op een vakgebied naar keuze. Doordat de verschillende bedrijfsonderdelen kleinschalig zijn georganiseerd, werk je in een team waarin je iedereen leert kennen. Tegelijkertijd kun je gebruik maken van de kennis en kunde van collega’s van de andere expertises. Jij zit achter het stuur van je eigen carrière binnen BAM Wonen.

LEES MEER
TEUN maakt een rechtstreekse samenwerking tussen opdrachtgever en zzp’er gemakkelijk.

Waarom kiezen voor TEUN?

Wij helpen jou om in contact te komen met nieuwe opdrachtgevers en verzorgen de administratie die daarbij komt kijken. En in tegenstelling tot uitzendbureaus of detacheerders werk jij als gespecialiseerde vakman rechtstreeks voor de opdrachtgever. Zo helpen we jou als ondernemer aan meerdere klanten.

Over jouw tarief rekenen we je geen commissie: hierover maken we aparte afspraken met de opdrachtgevers. Zo houden we TEUN gratis voor echte vakmensen zoals jij. Kan jij doen waar je goed in bent. Wij zijn er voor de rest!

Voegwerk door metselaar op werkplaats

wat biedt TEUN jou?

Met TEUN heb je naast een mooie opdracht nog meer voordelen zoals:
– Een goed uurtarief
– Snelle betaling binnen 3 dagen*
– Langdurige projecten
– Wij maken je facturen

Naar reageren
De beste vakmensen verzamelen zich bij TEUN

Wat vragen we van jou?

Er is geen beter visitekaartje dan een goed staaltje vakmanschap. Daarnaast gaan we er van uit dat je beschikt over:
– Aantoonbare werkervaring
– Een eigen bus en gereedschap
– Een WA-verzekering
– Relevante certificering (VCA, GPI, NEN etc.)

Verstuur een reactie

Je hebt gereageerd op een opdracht. En nu?

Eerste contact

Wij nemen contact met je op en bespreken de opdracht. Zijn we allebei enthousiast? Dan plannen we een kennismaking in!

Inplannen kennismaking

We bespreken je werkervaring en maken je profiel in orde. Zo heeft de opdrachtgever een goed beeld jou en jouw vakmanschap.

Naar de opdrachtgever

Spreekt jouw profiel een opdrachtgever aan? Mooi!
Samen gaan we bij de opdrachtgever langs om de werkzaamheden te bespreken.

Alle opdrachten

Andere opdrachten

Alle opdrachten

Meer weten?

Portretfoto van Erwin Groenendijk, oprichter van Teun

Wil je meer weten over de opdracht? Sluit de opdracht niet helemaal aan bij je wensen maar ben je wel op zoek naar iets nieuws? Neem contact dan vooral contact op voor gesprek of een kennismaking!

Bel met ons