Kom in contact met top bouwbedrijven als ZZP bouw professional

Voegwerk door metselaar op werkplaats

Niet meer afhankelijk zijn van een baas. Eigen tijden bepalen. Je eigen loon vastzetten. En dat alles terwijl je je droombaan beoefent. Het kan allemaal als zzp bouw professional! Zo zijn er steeds meer timmermannen, metselaars, stukadoors, installateurs en voegers die het pad van een zzp er in de bouw inslaan. Met het woningtekort zijn er tegenwoordig dan ook meer dan genoeg zzp klussen in de bouw te vinden. Teun maakt het makkelijk om voor jou een opdrachtgever te vinden en voor opdrachtgevers om een echte vakman vast te kunnen leggen. Wij zijn de plek waar de beste zzp er uit de bouw zich verzamelen. We leggen het graag aan je uit!

Hoe werkt Teun voor een zzp professional in de bouw?

Het proces binnen Teun is heel overzichtelijk en al binnen 4 stappen af te ronden! Stapsgewijs leggen we het hier aan je uit:

  1. Als zzp professional in de bouw wil je je onderscheiden van de rest. Er zijn namelijk meer vakmensen op de markt. Bij Teun maak je een profiel aan. Op dit profiel toon je waar jouw krachten liggen en waar jij nu écht goed in bent. Stap voor stap vul je jouw gegevens in en deel je jouw ervaring(en). Dit profiel kan je overal en op elk platform delen. En na een klus kun je je profiel laten beoordelen voor toekomstige referenties. Zo zien andere bedrijven dat jij de zzp bouw professional bent die zij nodig hebben!
  2. Wacht je liever niet op zzp klussen in de bouw? Dan kan je jouw profiel ook doorsturen naar bedrijven die jij wel ziet zitten. Scrol door de bedrijven binnen de Teun app en stuur met één klik jouw profiel door! Ook kan je jouw beschikbaarheid op Teun aangeven. Zo zullen aangesloten bedrijven jouw profiel als zzp bouw professional snel zien en contact met jou leggen.
  3. Een gave opdrachtgever gevonden? Plan dan door middel van de datum-prikker snel een kennismaking in! Bevalt het contact? Stel dan je startdatum en je uurtarief af met het bouwbedrijf. Zo kan je snel als zzp in de bouw aan de slag. En maak je geen zorgen om de details. Wij leggen alles overzichtelijk vast in de Teun app. Jij en de opdrachtgever kunnen de gegevens hier makkelijk inzien.

Het enige wat jou rest te doen is werken en uren bij te houden! Wij regelen alles in de app voor je. Je urenbriefje heb je altijd bij de hand in de app. Je factuur wordt op basis van de gemaakte uren aangemaakt en automatisch verzonden. Ook kan je reiskosten of andere kosten makkelijk toevoegen in de app! Zo makkelijk wordt het jou als zzp bouw professional gemaakt met Teun.

Met welke vakgebieden kan ik mij aanmelden?

Er zijn alleen maar top bedrijven bij Teun aangesloten. Bedrijven die jou waarderen om je kunde. En deze bedrijven zoeken mensen in de volgende vakgebieden:

Gevelwerkers die ervoor zorgen dat panden er aan de buitenzijde prachtig en verzorgd uitzien.

Waarom jij voor TEUN moet kiezen

Bij Teun begrijpen we de unieke behoeften en ambities van zzp er in de bouw. Ons platform is speciaal ontworpen om jou te helpen bij het vinden van je volgende baan in de bouwsector. Door voor Teun te kiezen, krijg je toegang tot een uitgebreid netwerk van top bouwbedrijven die op zoek zijn naar de beste vakmensen. Via ons gebruiksvriendelijke platform kun je jouw expertise tonen en op makkelijke manier in contact komen met potentiële opdrachtgevers. Met een sterk streven naar transparantie en minimale bemoeienis , zorgen wij ervoor dat je volledige controle hebt over je zzp bouw carrière. Word vandaag nog lid van Teun en ontdek een wereld van gave mogelijkheden die zijn afgestemd op jouw bouwvaardigheden en ervaring. Zodat je een succesvolle en mooie zzp carrière kunt opbouwen.