Klantenservice

Portretfoto van Mascha Sponselee, zij brengt vakmensen en opdrachtgevers in de bouwwereld samen

VRAGEN? OPMERKINGEN? FEEDBACK?

Wat je ook wil vragen, wat je ook wil zeggen: laat het ons weten! Bij ons begint alles met goed contact met jou.

Bel ons

Hoe bereik je ons?

Moezel 19 2491 CV Den Haag

Openingstijden

Op werkdagen van 8.30 – 17.00 uur
FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN –
VOOR ZZP-ERS

Antwoorden op onze meest gestelde vragen vind je hier. Als je niet kunt vinden wat je zoekt, ga dan naar onze volledige pagina met veelgestelde vragen voor meer informatie.

Bij TEUN staat kwaliteit centraal. Hier vind je als opdrachtgever alleen échte vakmensen die deze kwaliteit kunnen waarborgen. Vakmensen bij wie je zeker weet dat ze geen half werk leveren. Bij TEUN weet je met wie je in zee gaat en wat je van ze kunt verwachten.

Eerlijk is eerlijk: in de bouwwereld is het soms de vraag of een project in handen is van kwalitatief gedreven vakmensen, of dat ze onbekwaam zijn en slecht werk leveren. Bij TEUN nemen we die onzekerheid bij je weg.

Wij verbinden vakmensen rechtsreeks met de opdrachtgevers. Deze vakmensen werken dus voor jou, en niet voor ons. Op deze manier kunnen jullie een samenwerking aangaan die wellicht blijft voortbestaan na TEUN. Wij laten precies zien wat we wel en niet voor jullie doen én wat het kost.

De vakmensen zelf. Bij een groot verschil in tarief en budget kunnen jullie zelf onderhandelen. TEUN kan hier een rol in spelen door een maximum uurtarief voor jullie in te stellen en de gemiddelde marktprijzen aan de vakmensen door te geven.

Als opdrachtgever heb je bij TEUN een bedrijfsprofiel. Hierop staat informatie over je bedrijf en het type vakmensen waarmee je in contact wil komen. TEUN helpt je tijdens de onboarding. Als een vakman beschikbaar is, of aangeeft interesse te hebben in jouw aangegeven werkzaamheden, dan krijg je zijn profiel te zien. Daarmee heb je kijk in zijn of haar werkervaring en diens beoordelingen. Bij interesse regelt TEUN een kennismaking. Kunnen jullie het eens worden over de afspraken? Dan legt TEUN de gemaakte afspraken online vast en kan iedereen aan de slag.

Nee. Bij TEUN vind je een overzicht van alle vakmensen die beschikbaar zijn en overeenkomen met het type vakmensen dat jullie zoeken. Hier ontvang je dan ook meldingen van. Vakmensen kunnen zich ook oriënteren terwijl ze niet beschikbaar zijn. Zijn ze geïnteresseerd? Dan sturen ze je een bericht.

Nee, je hebt ‘m niet nodig. Maar zonder bedrijfspagina ben je niet zichtbaar voor vakmensen. Bovendien kunnen wij je alleen van hun beschikbaarheid op de hoogte houden, en niet andersom.

Natuurlijk. Je kunt ons altijd bellen met vragen of voor het instellen van een zoekprofiel.

Alle vakmensen hebben een uitgebreid profiel waarop ze laten zien welke werkzaamheden ze uitvoeren. Ook zie je hun ervaringen en beoordelingen. Zo weet jij wie perfect is voor jouw werkzaamheden.

Naast werkervaring en beoordelingen, kunnen vakmensen hun certificeringen en diploma’s, type gereedschap en bijbehorende keuringen, foto’s en projecten aan hun profiel toevoegen. Dat is dan allemaal zichtbaar.

Upload een vakman zijn certificeringen en diploma’s, dan krijgt hij automatisch een herinnering wanneer ze verlopen. Dit is ook zichtbaar op zijn profielpagina. Zo is altijd duidelijk of de benodigde certificeringen er zijn en of ze nog geldig zijn.

De vakman zelf. De overeenkomst is tussen jou en de vakman, TEUN zorgt alleen voor de kennismaking. Het is daarnaast voor elke vakman verplicht om een WA-verzekering te hebben.

De vakman is de onderaannemer. Met de TEUN-app stuurt hij zijn facturen rechtstreeks aan jullie.

Vakmensen houden in de TEUN-app een urenbriefje bij. Hierop vullen zij per dag de uren in. Ze kunnen ook een projectnummer of werkomschrijving toevoegen. Er kan ook een bijlage of papieren werkbriefje geüpload worden. Aan het eind van de week dient de vakman zijn uren in. Die worden dan ter controle aangeboden of er wordt direct een factuur gemaakt, afhankelijk van je uren controle-instellingen.

Ja, dat kan, er zijn verschillende opties voor uren controle. Er kunnen per vakman tot 2 controleurs worden ingesteld. De uren controle kan ook worden uitgezet. De facturen worden dan meteen na insturen verzonden.

Dat is geen enkel probleem. Een vakman kan een door de voorman of uitvoerder afgetekend urenbriefje toevoegen aan zijn urenlijst, zodat die aan de factuur wordt toegevoegd. Je kiest er dan voor om de uren controle uit te schakelen, zodat de facturen en afgetekende werkbon rechtstreeks naar de administratie gaan.

Op dit moment ruim 2500. Dit worden er elke dag meer!

FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN –
VOOR Bedrijven

Antwoorden op onze meest gestelde vragen vind je hier. Als je niet kunt vinden wat je zoekt, ga dan naar onze volledige pagina met veelgestelde vragen voor meer informatie.

Uiteindelijk bepaal je dat natuurlijk helemaal zelf. Maar heb je passie voor je ambacht? Trots op je kwaliteiten? Dan ben je bij TEUN zeker op de juiste plek. En wij begrijpen ook dat als zelfstandige in de bouw zaken als administratie een noodzakelijke maar vervelende sleur kan zijn. Wij kunnen je daarmee helpen.

Als je vindt dat écht goede vakmensen meer waardering verdienen voor de kwaliteit die zij leveren. En dat deze mensen voor opdrachten gevraagd worden voor hun specialiteit, hun expertise, hun vakmanschap. Bij TEUN bieden we deze vakmensen de mogelijkheid te kiezen voor klussen waar ze willen werken en volledige transparantie met en voor wie ze gaan werken.

Zeker niet. Sta jij voor kwaliteit? Ben jij trots op je werk? Wij vinden dat dat zichtbaar en tastbaar moet zijn, dus helpen we je daarbij door jou de mogelijkheid te geven om middels een profiel jouw kwaliteiten op te sommen. Recensies en beoordelingen van vorige opdrachtgevers versterken jouw profiel. Alles is makkelijk, snel en openbaar, zodat je het kunt delen waar en met wie je wilt. Zo laat je toekomstige opdrachtgevers zien wat jouw vaardigheden zijn. Bovendien vind je bij TEUN geen opdrachten van particulieren en kun je alleen reageren op opdrachten met een KvK-registratie. Nee, bij TEUN alles behalve beunhazen.

Bij TEUN betaal jij als zzp’er geen commissies. Je bepaalt zelf je tarief. Je werkt rechtstreeks voor de opdrachtgever. Afspraken maken jij en de opdrachtgever met elkaar. Wij gaan daar niet tussen zitten. Ook is jouw profiel vrij te gebruiken. Je kunt hem laten zien aan opdrachtgevers die je niet via ons hebt gevonden zodat je écht iedereen kunt laten zien welke kwaliteiten jij in huis hebt.

Nee. Voor zzp’ers is aanmelden helemaal kosteloos.

Jouw tarief is jouw tarief. Daar pakken wij geen percentage van. Wij geloven in een bouwwereld waarin je investeert in elkaar.

Wij rekenen bemiddelingskosten door aan de opdrachtgevers en zullen hier altijd duidelijk en transparant over zijn. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van automatisch factureren via TEUN waar de factoringskosten 4% van je factuur bedragen.

Door de informatie op jouw profiel weet TEUN precies welke opdrachtgevers er bij jou passen. Je kunt die opdrachtgevers zien en zelf contact opnemen met de opdrachtgevers waarvoor jij wilt werken. Je kunt je beschikbaarheid opgeven en naar één of meerdere opdrachtgevers doorsturen. Toont een opdrachtgever interesse in jou? Dan zorgen wij voor een kennismakingsgesprek. Afspraken met elkaar gemaakt? Dan maken wij alles gereed zodat je snel en zonder gedoe voor deze opdrachtgever aan de werk kan.

Door jouw profiel kunnen we je matchen en koppelen aan opdrachtgevers die bij jou passen. Hoe meer informatie over jezelf op jouw profiel staat, hoe groter de kans dat jij uiteindelijk bij een opdrachtgever terechtkomt waar je perfect bij past.

Natuurlijk! Bel ons even op 070 – 221 27 55.

Zeker. Ook een opdrachtgever heeft bij TEUN een profiel. Hier kun je zien wat voor soort werk er wordt uitgevoerd en hoe alles eraan toegaat. Zo kun je zelf kiezen met wie je in zee gaat.

Het bedrijf waar je voor werkt is je opdrachtgever. TEUN niet.

Jij bent de ondernemer. Dus jij. Of een opdrachtgever het eens wordt met jouw voorgestelde tarieven, dat is natuurlijk tussen jullie beiden. Daar maak je afspraken over en vind je samen een overeenstemming. Gemaakte afspraken kunnen wij online overzichtelijk voor je opslaan.

In onze app vind je een urenbriefje, net zoals je misschien gewend bent op papier. Hierop vul je per dag de uren in die je werkt. Je kunt ook een projectnummer of werkomschrijving toevoegen. Of je doet dit middels een papieren werkbriefje van je opdrachtgever, die je makkelijk bij TEUN kunt uploaden. Aan het eind van de week hoef je alleen je ingevulde uren te bevestigen. Indien je gebruik wilt maken van onze factoring, maken wij automatisch een factuur en sturen deze op naar je opdrachtgever. 

Standaard 30 dagen. Daarnaast bieden we je de optie om je facturen binnen 3 dagen uitbetaald te krijgen.

Je bent ingeschreven bij de KvK, hebt een btw-nummer en een WA-verzekering. Die kun je ook afsluiten via onze partner Yezzer. Bij de meeste opdrachtgevers is ook een VCA-certificering verplicht.

Nee, je vindt via TEUN alleen opdrachten voor zakelijke opdrachtgevers. Op zoek naar opdrachten voor particulieren? Kijk eens op werkspot.nl of zoofy.nl

Nee, via ons platform vind je alleen opdrachten voor zzp’ers. Overweeg je om zzp’er te worden? Kijk dan eens op op de website van de KvK.

HEB JE NOG VRAGEN?

Erwin Groenendijk is oprichter van Teun Erwin Mede-oprichter

Misschien heb je nog duizend en één vragen over hoe TEUN werkt. Wat het ook is: blijf er niet mee zitten! Wij zijn er om je te helpen.

Laat het ons weten